Design

Unikke rum, kontinuerlige, uden visuelle brud, med subtile beta-teksturer og et blidt naturligt udseende, marmorering, der også minder om cement. Efterbehandlingen viser et kontinuerligt marmoreret udseende, hvilket skaber tilpassede, unikke miljøer, elegante og moderne.

Den er anvendelig på gulve, vægge, møbler, stuer, badeværelser, køkkener, soveværelser eller trapper, og i udvendige gulve, i pools eller facader.

Microcement giver en række muligheder for at skabe unikke rum og genstande.

Du kan vælge mellem enhver farve i vores farvekort eller lave skræddersyede blandinger. Det er derved let at skabe unikke og personlige miljøer. Vores standardfarvekort indeholder en række naturlige elegante farver. Forskellige toner med lysere farver, der giver højere lysstyrke, mens mørkere farver er mere iøjnefaldende og med en stærk personlighed.

  • Afdæmpede/grå farver
  • Kold grå: Nacar, Plata, Hierro
  • Varm grå: Perla, Piedra, Acero, Pizarra
  • Jordfarver: Caliza, Crema, Tierra, Quarzo, Turba
  • Grenish grå: Olivo, Cemento, Musgo

*De viste mikrocementfarver er indikatorer. Variabler såsom konfigurationen af ​​skærmen og processen med håndværksmæssig påføring, indstillingsforhold, lagtykkelse, bundabsorption osv… kan forårsage variationer med den endelige farve.

Håndværkerens håndelag skaber resultatet og de tonevariationer, der opstår i mikrocementen.

Mikrocementsystemer påføres med en tykkelse på omkring 2-3 mm på næsten enhver overflade: cement, fliser, gips mv.

Processen består af 5-9 lag afhængigt af hvilken overflade der skal laves.

Lagene består af Primer, net, base, finish og forsegling.

VI HAR FOKUS PÅ DEN GODE SERVICE

Da vi har stor fokus på vores kunder og den gode service, så kan du altid kontakte os. Vi står klar til at hjælpe. Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til os eller skrive til os, ved blot at udfylde formularen her på siden, og vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt, hvis intet andet er meddelt.