Efterbehandling

Efterbehandling

Overfladelakker anvendes til at beskytte overflader mod fugt, kemikalier og forurening. Lakken kan påføres ved dypning, børstning eller med spray. Forud for enhver af disse påføringsmetoder er det vigtigt at sikre, at substratet er rent og tørt.

Elmotherm® 009-0008 giver en klar overfladefinish, fremragende beskyttelse mod lækstrømme og er særlig anvendelig til beskyttelse af metaloverflader mod oxidation. Desuden et ideelt imprægneringsmiddel til; små transformere og spoler, Hvis der kræves en hurtig lufttørring film, belægning isoleringsplader og møbellister, hvor der kræves en god anti-sporing finish. Kan også anvendes til konform belægning af printkort.

Elmotherm® 009-0008 (klar) og 009-0008-VA42 (rød) lagerføres i 20 kg spand. (datablad)
Elmotherm® 009-0008 (klar) og 109-0008 (gylden) lagerføres i 400ml spray. (datablad)

Masking Fedt 004-1553 & 004-0168

Produkt

Elmotherm® 009-0008

Viscosity

100 – 125 s
B4 Cup
21°C

Temperatur index

180

Tøring

1 h / 23°C or 
30 min / 80°C

Beskrivelse
Enkelt komponent, UL anerkendt, alkyd harpiks baseret, solvent efterbehandling lak med fremragende elektriske egenskaber, god stabilitet. Hurtig lufttørring, fås i en række farver, farveløs, gylden, rød oxid, sort, grå og hvid. For nedænkning, pensel eller sprøjtning.

NEDSÆNKNING OG VARM TØRING

Nedsænkningsmetoden er en simpel metode til imprægnering og anvendes til alle typer af trådviklede elektriske komponenter.
Luft i komponentet fortrænges af det imprægnerende materiale og komponentet fjernes derefter for at drænes – dette efterfølges af en hærdningsprocess i en ovn.

Komponentet kan forvarmes før dypning, hvis en varm-proces er påkrævet. Dette giver den en hurtigere penetration og dermed en mere kontrolleret proces.

Elmotherm 073-1010 og fortynder lagerføres i 20 kg spande. (datablad)

Produkt

Elmotherm® 073-1010

Viscosity

135 – 165 s
B4 Cup
21°C

Temperatur index

200

Tøring

6 h / 130°C or
 2 h / 180°C

Beskrivelse
Fremragende stabilitet. Robust og modstandsdygtig med fremragende kemisk resistens. Bruges af OEM’er og reparatører til elektriske motorstatorer og transformatorer.

NEDSÆNKNING MED ROTATION

Egnet til 100% faste harpikser og emulsioner med lav viskositet. Ideel til OEM stator produktion, lavspænding
Imprægnering ved nedsænkning med rotation anvendes til behandling af trådviklede statorer. Med denne proces er det muligt at forkorte processen uden at kompromittere kvaliteten af vikingernes imprægnering.

Direkte forvarmning anvendes til at forvarme det komponent som efterfølgende nedsænkes i harpiksen. Direkte opvarmning af viklingerne muliggør en fremragende, hurtig indtrængning og gelering.

Komponentet fjernes og drænes og dette efterfølges af en hærdeprocess ved hjælp af gængse opvarmning understøttet af UV-stråling

VI HAR FOKUS PÅ DEN GODE SERVICE

Da vi har stor fokus på vores kunder og den gode service, så kan du altid kontakte os. Vi står klar til at hjælpe. Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til os eller skrive til os, ved blot at udfylde formularen her på siden, og vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt, hvis intet andet er meddelt.