Egenskaber

Den intense indsats inden for forskning og produktudvikling har givet os mulighed for at opnå større modstand i kontinuerlige belægninger.

Basen, mellemlagene, finishlagene og forseglingen er undersøgt for at opnå de bedste resultater i de vigtige præstationsvariabler, som en microcement overflade skal være god til:

  • Vand- og kemikaliebestandighed og dermed pletbestandighed
  • Ridse- og slidstyrke
  • Kompressionsmodstand
  • Modstå bevægelse i underlaget/ ikke revne

Resistone EX har en høj vandtæthed allerede før lakering.
Den traditionelle mikrocement er hydrofil og dermed afhængig af forsejlingslaget for at undgå vandindtrængning. Resistone EX er vandafvisende hvilket gør at er så følsom skulle der være et brud eller en fejl i forseglingen – for eksempel en rids eller lignende.

Resistone EX er således det rette valg hvor der er brug for vand- og kemikalieresistens indendørs (brusekabiner, håndvaske, bade mv.). (Billede)

Kompressions modstand

Kompressionsmodstanden eller overfladens hårdhed, måler belægningens kapacitet til at modstå højt tryk/sqcm og undgår påvirkningen af ​​spidshæle, stole eller genstande. Resistone EX viser en imponerende overfladehårdhed. Selvom lagene nedenunder skal have en vis fleksibilitet for at undgå revner, så skal man passe på med ben på tunge møbler, der har tilstrækkelig overflade og ikke er aggressive former. Det er et spørgsmål om vægt/overflade.

Rids beskyttelse

Ridsemodstand refererer til dyb skade forårsaget af en skarp genstand. Det måles visuelt.

Slidstyrke refererer til måling af virkningen af ​​mikroskader produceret gentagne gange. Det måles med vægt på det støv, der fjernes fra materialet, når det børstes med sandpapir. Dette afhænger primært af lak.

Resultatet af vores lak er Taber Abraser (CS 17/1000U/1000g) 19mg.

Revner

Moderne mikrocementer revner ikke, medmindre der er bevægelser i underlaget, som de påføres, vejrbeton, fliser… Så kommer der ind for at spille elasticiteten af ​​de forskellige lag samt materialernes kohæsion eller trækstyrke for at undgå, at den bevæger sig oversætte til belægningen som en sprække.

Vi har forskellige base coat systemer. Den højeste ydeevne opnås med EPlastic

EP- Elastic Laboratory Testing:

Brudforlængelse 110 % ved stuetemperatur

Trækstyrke 15N/mm2

Vedhæftning

Vedhæftning er et nøglekrav, hovedsageligt i udvendige projekter (gulve og pools), som er modtagelige for damptryk fra under belægningen, når der er fugt og solen rammer.

Resistone EPHumid Primer

Pull-off test på våd beton viser svigt i beton.

Brand og varme modstand

Placere problemfrit en varm gryde på mikrocement overflade uden at det laver mærker. 

Mickrocement her en klassificeringen i Klasse B-S1, DO (EN 13501-1). B– Byggematerialer med et meget moderat brandbidrag. S1– Meget begrænset mængde røg udviklet og Ingen flammende dråber eller snavs.

VI HAR FOKUS PÅ DEN GODE SERVICE

Da vi har stor fokus på vores kunder og den gode service, så kan du altid kontakte os. Vi står klar til at hjælpe. Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til os eller skrive til os, ved blot at udfylde formularen her på siden, og vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt, hvis intet andet er meddelt.