Epoxy gulve

Epoxy gulve

Epoxy gulve – et slidstærkt og dekorativ løsning

Epoxy gulve er meget populært – og med god grund. Det alsidige materiale har mange anvendelsesmuligheder, og det giver en slidstærk og dekorativ afslutning på gulvet.
Epoxy gulve kan laves i alle former for farver og med forskellige overflader. Der er derfor stor frihed i forhold til udseendet, mens både holdbarheden og modstandsdygtigheden er i top, og du kan anvende det inde som ude.

 

Mange muligheder med epoxy gulve

På arbejdspladsen eller i virksomheden er epoxy gulve velvalgt, fordi de både er slidstærke og skridsikre. Gulvet vil derfor både holde i mange år, men det vil også højne sikkerheden for ansatte, der bevæger sig rundt i fabrikshaller, på lagre eller værksteder.
Det er dog også et velvalgt materiale til eksempelvis kontorer eller indkøbscentre, hvor gulvet skal være både dekorativt og meget slidstærkt.

Selv hjemme i det private hjem har epoxy gulve gjort deres indtog, hvor slidstyrke, farvekombinationer og let rengøring er store plusser. Som en ekstra bonus er epoxy gulve lette at vedligeholde, og rengøringen er hurtigt klaret. Da der ikke er fuger, kan gulvet enten vaskes med maskine eller almindelig håndkraft, og det kan spules med vand uden problem.

 

Ring eller skriv til os

Kunne du tænke dig at høre mere omkring dine muligheder med epoxy gulve? Så kan du med fordele kontakte os. Vi vil gerne besvare dine spørgsmål og guide dig i vores store udvalg af muligheder.

Fang os på telefonen her: 20 83 20 61
Eller på mail: mail@danamic.com
Du kan også benytte dig af vores kontaktformular her på siden.

Epoxy gulve i parkeringskælder

VI HAR FOKUS PÅ DEN GODE SERVICE

Da vi har stor fokus på vores kunder og den gode service, så kan du altid kontakte os. Vi står klar til at hjælpe. Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til os eller skrive til os, ved blot at udfylde formularen her på siden, og vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt, hvis intet andet er meddelt.