Om os

Om os

Danamic sikre målrettede løsninger

Ambitionen hos Danamic er at hjælpe din virksomhed med at opnå de bedste resultater.
Med personlig kontakt og teknisk viden vil vi supportere dig gennem hele processen med at vælge den løsning, der passer til netop din virksomheds behov.

Gennem attraktive leverandøraftaler kan vi levere en bred vifte af produkter. Vi tilbyder blandt andet tilpassede skumsystemer af Polyurethan (PUR) og Polyisocyanurat (PIR) til skumning af tanke og skibe, maskiner til opskumning, herunder reparation og reservedele, samt skum-sæt til teknisk isolering.

Vi har fokus på kvalitetsløsninger, der vil optimere din virksomheds produkter, og vi leverer derfor også produkter til beskyttelse og optimering af elektroniske komponenter som imprægneringslak, coating og støbemasse.

Vi er først tilfredse, når du får det helt rigtige produkt. Det betyder, at hvis vi ikke umiddelbart har det, du har brug for, arbejder vi målrettet med at finde det til dig.

Alt efter din virksomheds behov, leverer vi både i store og små mængder, så kontakt os for en aftale, der fungerer for dig også gerne helt uforpligtende kontakt.

Support gennem hele processen

Hos Danamic har vi kompetencerne, ressourcerne og den faglige viden til at supportere din virksomhed fra start til slut.

Vi hjælper dig med at udvælge det rette løsning, leverer gennemtestede produkter og følger naturligvis op på resultaterne af det endelige produkt.

Vi er specialister indenfor teknisk isolering og elektronikbeskyttelse, så vi kan supportere dig fagligt, hvilket betyder, at du som kunde ikke selv skal afsætte de ressourcer.

Foruden support til valg af materialer og produktløsninger, kan vi sammen med dig se på mulighederne for procesoptimering, så din virksomhed får mest muligt ud af sine produkter.

Vi sætter god service og fleksibilitet højt, så du kan kontakte os 24/7, hvis du har spørgsmål.

Test, kontrol og evaluering

For at sikre, at vi sammen finder den bedste løsning, tilbyder vi både før-produktionstest samt test og kontrol af slutproduktet.

Du kan altså teste vores produktløsninger på dit eget produkt, inden du beslutter dig for, hvilken løsning du ønsker at anvende. Eksempelvis foretager vi gerne kompatibilitetstest og prøveproduktion for lak og indstøbning af elektronik.

Din succes er vores succes, så vi er først kommet i mål, når løsningen fungerer optimalt for dig. Derfor holder vi kontakten med din virksomhed gennem opfølgning og evaluering af resultaterne.

Personlig kontakt, faglig sparring og kvalitetsprodukter

Lige siden Danamic blev grundlagt af Ole Svendsen i 1987 har firmaets grundpiller været personlig kontakt, faglig sparring og kvalitetsprodukter.

Efter at Troels Fage Krogh i 2016 overtog firmaet, er det stadig samme vision, der holdes i hævd. Vi vil hjælpe vores kunder til den bedste løsning.

Den faglige sparring ønsker vi at styrke gennem blandt andet undervisning og deltagelse i kundemøder og interne møder. Vi tror på, at den personlige kontakt hjælper os til at yde den bedste support for dig.

Ønsker du at vide mere om os, vores produkter eller services, så kontakt mig gerne i dag. Jeg står klar til at hjælpe.

De bedste hilsner

Troels Fage Krogh

VI HAR FOKUS PÅ DEN GODE SERVICE

Da vi har stor fokus på vores kunder og den gode service, så kan du altid kontakte os. Vi står klar til at hjælpe. Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til os eller skrive til os, ved blot at udfylde formularen her på siden, og vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt, hvis intet andet er meddelt.