Om os

Om os

EN VIRKSOMHED MED DIG I FOKUS

Hos Danamic er vores ambition at supportere din virksomhed til at opnå de bedste løsninger og resultater. Det gør vi gennem personlig kontakt, faglig sparring, fleksibilitet, gennemtestet produkter og naturligvis ved opfølgning og evaluering af resultaterne.

Gennem attraktive leverandøraftaler kan vi levere en bred vifte af produkter – både i store og små mængder, alt efter hvad din virksomhed har behov for.

Vi har kompetencer til at supportere dig med faglig viden, hvilket gør at du som kunde ikke nødvendigvis selv skal afsætte ressourcer til dette.

For lak og støbemassserne foretager vi gerne kompatibilitets test og prøveproduktion, dvs. tester vores produkt løsninger på dit produkt inden du beslutter dig for hvilket produkt I ønsker at anvende.

PERSONLIG KONTAKT, FAGLIG SPARRING OG KVALITETSPRODUKTER

Danamic blev grundlagt af Ole Svendsen i 1987, i 2016 blev firmaet overtaget af Troels Fage Krogh. Danamics grundpiller har og vil altid være: Personlig kontakt, Faglig sparring og Kvalitetsprodukter

Danamic A/S er leveringsdygtig af imprægneringslak og støbemasse til elektriske komponenter samt af tilpasset PIR & PUR løsninger til skumning af tanke og skibe mv. Ønsker du at vide mere om os, så kontakt os i dag. Vi står klar til at hjælpe.

VI HAR FOKUS PÅ DEN GODE SERVICE

Da vi har stor fokus på vores kunder og den gode service, så kan du altid kontakte os. Vi står klar til at hjælpe. Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til os eller skrive til os, ved blot at udfylde formularen her på siden, og vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt, hvis intet andet er meddelt.