Polyurea

Polyurea produktområde

Polyurea er et ekstrem stærk gummi lignende materiale. Høj modstandsdygtighed over for kemiske væsker, slid og slag kombineret med stor elasticitet og hurtigt hærdende gør at polyurea er fremragende til mange applikationer.

Polyurea påføres enden manuelt eller med maskine. Basissystemer kan påføres manuelt men skal polyureaen beskytte i hårde miljøer skal der anvendes maskine.

For optimalt resultat skal underlaget renses/sandblæses ordentligt af, hvorefter påføres primer, polyurea og hvor nødvendigt en topcoat. Topcoat kan f.eks. være som UV-beskyttelse.

Polyurea er et 2-komponentprodukt bestående af en polyurea resin samt en isocyanat, læs vejledning og sikkerhedsinstruktioner inden brug.

Kontakt os for mere information.

VI HAR FOKUS PÅ DEN GODE SERVICE

Da vi har stor fokus på vores kunder og den gode service, så kan du altid kontakte os. Vi står klar til at hjælpe. Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til os eller skrive til os, ved blot at udfylde formularen her på siden, og vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt, hvis intet andet er meddelt.