Polyurea

Polyurea produktområde

Polyurea

Polyurea er et gummi-lignende materiale, der har en høj elasticitet. Det kommer i en flydende form, der efter kort tid sikrer dig en vandtæt og slidstærk membran, om du skal bruge det til små eller store projekter.

 

Fordele ved polyurea

Det gode ved polyurea er, at du hurtigt igen kan bruge dine lokaler. Materialet vil hurtigt hærde op, så det igen er muligt at gå på og benytte dig af overfladerne.
Ofte bliver polyurea anvendt udendørs, hvor det blandt andet kan fungere som belægning i parkeringskældre eller i industrilokaler med behov for et hårdført gulv. Polyurea er særligt godt til industrien, hvor gulvene skal have en høj modstandsdygtighed over for både slid og slag, men også kemiske væsker.

 

Nemt at påføre

Når du modtager produktet, vil det være med to komponenter: polyurea resin og en isocyanat. Først skal underlaget renses grundigt eller sandblæses, så det er klar til primer. Efter primeren skal polyureaen påføres, og der afsluttes med en topcoat med eksempelvis UV-beskyttelse.
Du kan både påføre polyurea med håndkraft eller maskine, men skal det fungere som beskyttelse i hårde miljøer, skal det påføres med maskine.
Køb polyurea hos Danamic

 

Kontakt os i dag

Kunne du tænke dig at høre mere omkring dine muligheder med polyurea, kan du selvfølgelig kontakte os.

Fang os på telefonen her: 20 83 20 61
Eller på mail: mail@danamic.com
Alternativt kan du benytte vores kontaktformlar her på siden.

Polyurea

VI HAR FOKUS PÅ DEN GODE SERVICE

Da vi har stor fokus på vores kunder og den gode service, så kan du altid kontakte os. Vi står klar til at hjælpe. Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til os eller skrive til os, ved blot at udfylde formularen her på siden, og vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt, hvis intet andet er meddelt.